Fantastiske nyheder: DMI's prognose viser, at temperaturen nærmer sig 20 grader

31/03/2023 19:21

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock.com Foto: Shutterstock.com
Selvom det ikke sker i starten af april, så viser DMI's prognose, at temperaturen vil stige senere på måneden, og vi nærmer os de 20 grader.

Mest læste i dag

Ifølge DMI's seneste månedsprognose kan vi se frem til solrigt og mildere vejr i løbet af april, med temperaturer op til 17 grader.

Selvom foråret hidtil har været køligt, tyder prognosen på, at vi snart vil kunne nyde varmere dage.

Det skriver Dagens.dk.

Prognoserne viser, at et højtryksområde vil strække sig fra Grønland over Island til det nordligste Skandinavien i den kommende uge, mens lavtrykkene bevæger sig ind over Central- og Sydeuropa.

Højtrykket nord for Danmark vil resultere i overvejende stabilt, tørt og klart vejr med spredte byger, mens en enkelt svag front muligvis kan bringe skyer og nedbør.

Derudover er der også risiko for perioder med kold østlig vind og nattefrost.

Temperaturen forventes generelt at ende omkring eller lidt under det normale for årstiden, med store variationer i dagtemperaturen. Den vil typisk variere mellem 6 og 17 grader om dagen, mens nattemperaturen oftest vil ligge mellem 2 graders frost og 6 graders varme.

Nedbørsmængderne forventes at ligge omkring det normale for årstiden, hvilket svarer til mellem 7 og 11 mm nedbør.

Det betyder, at vi, trods risikoen for nattefrost og kolde vinde, kan se frem til et forår med stigende temperaturer og gode muligheder for solrige dage.

Så det er tid til at finde forårstøjet frem og nyde de mildere temperaturer, når de kommer.