Familie fik et hurtigt måltid hotdogs: Kunne ikke tro deres øjne, da regningen skulle betales

28/06/2023 07:06

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock
En familie følte sig godt og grundigt taget ved næsen, da de skulle have et måltid mad i nærheden af en stor turistattraktionen. Et par hotdogs blev nemlig langt dyrere, end de havde regnet med.

Mest læste i dag

Hvis man har brug for et hurtigt måltid, så går man sjældent galt i byen ved at købe en hotdog. Smagen er næsten altid den samme, og prisen plejer at være helt i bund. 

Lige netop prisen var nok en af de årsager, at en familie på fire valgte at spise hotdogs til frokost, men det skulle de aldrig have gjort. De fik nemlig en regning, hvor de let kunne have fået et lækkert måltid på en fin restaurant.

Familien der bestod af far, mor og to børn, valgte at bestille tre hotdogs, en skinke- og ostesandwich og dertil købte de fire dåsesodavand, da de skulle have en bid mad tæt på Vatikanet i Rom.

Sådan en omgang ville i de fleste pølsevogne i Danmark maximum koste 200 kroner, men regningen som familien fik, var mere end fire gange så dyr.

I alt lød regningen på €119, hvilket med dagens kurs svarer til 889 kroner. Altså næsten 900 kroner for tre hotdogs, en lille sandwich og fire dåsesodavand.

Aftenen før fik vi et helt måltid for det beløb

Det var dog ikke kun prisen på maden og drikkevarerne, der rystede familiefaren, men også et servicegebyr på næsten €20 for det lette måltid.

“€22 (165 kr.) for hver hotdog. Næsten €20 (150 kr.) i servicegebyr. Det er svært at forestille sig, at vi i går spiste i en restaurant bag Pantheon, hvor vi brugte det samme beløb, men for et helt måltid,” fortæller den italienske far Leo Recchia ifølge det britiske medie The Sun.

Foto: Facebook

Bestyreren af spisesteder har forsvaret priserne med, at de står på menuen, og at det er dyrt, hvis man vil spise i nærheden af Vatikanet.

Det var de tre hotdogs, der hev prisen helt i vejret, men de andre bestillinger på regningen var bestemt heller ikke helt billige. Den lille sandwich med skinke og ost kostede 52 kroner, mens en dåsesodavand på 0.33 l kostede 45 kroner.

Det er ikke første gang, at turister har været chokerede over absurde priser i den italienske storby Rom. Tidligere fik to japanske turister en regning på 3.284 kroner efter et måltid, hvor de havde bestilt to omgange spaghetti og fisk.

Har du oplevet at modtage en helt absurd regning efter et måltid?