Få danskere er klar over det: Her forvandles Rema 1000 til helt nyt supermarked

27/09/2023 05:25

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Kun få danskere er klar over det.

Mest læste i dag

I december tidligere i år annoncerede ALDI sin plan om at forlade det danske marked. Dette skete efter en aftale med REMA 1000 om at overdrage størstedelen af deres aktiviteter i Danmark. Efterfølgende blev handlen godkendt af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Imidlertid behøver vi ikke at gå langt tilbage i tiden, før REMA 1000 erkendte, at de ikke kunne omdanne alle ALDI-butikker til REMA 1000-konceptet. Dette førte til en bemærkelsesværdig udvikling.

Coop-koncernen har nu afsløret et nyt supermarkedskoncept i Odense, der markerer begyndelsen på en ny æra inden for detailhandlen i Danmark.

I kølvandet på REMA 1000's beslutning om ikke at omdanne alle ALDI-butikkerne til REMA 1000, har Coop grebet muligheden for at overtage nogle af disse butikker og introducere deres innovative supermarkedskoncept.

Odense er blevet udvalgt som en af de første byer til at huse det nye Coop Supermarked, hvilket gør byen til epicentret for denne spændende forvandling inden for detailhandelssektoren.

Dette er blevet rapporteret af migogodense.

Den tidligere ALDI-butik på Hjallesevej vil snart genåbne som et Coop Supermarked, hvilket repræsenterer en betydningsfuld ændring i Coop-koncernens strategi.

Denne udvikling er en del af Coops bredere plan om at forenkle og revolutionere deres forretningsmodel.

I samme åndedrag meddeler Coop, at de vil forene Kvickly, SuperBrugsen og Irma under ét navn, nemlig "Coop". Dette skridt er udformet med det formål at tilbyde danskerne bedre og mere økonomiske dagligvarer gennem en mere effektiv og strømlinet forretningsstruktur.

Med denne nyskabende strategi, kendt som "Fremtidens Coop", tager koncernen et dristigt skridt i retning af at etablere Danmarks største supermarkedskæde ved at samle flere eksisterende kæder under ét fælles navn og brand.