En stor regning venter på 700.000 danskere: Sådan kan du undgå den

06/09/2023 10:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Der er en måde, hvorpå man kan slippe for at få den store regning.

Mest læste i dag

De fleste har en dyb forståelse for deres egne skatteforhold, men det gælder ikke for alle, herunder 56-årige Davide Vecchi.

Davide Vecchi, en italiensk borger, har boet i Danmark i 15 år og troede, at han havde styr på sine skatteforpligtelser. Denne overbevisning blev dog brudt, da han opdagede, at han skyldte 10.000 kroner på grund af en fejl, han havde begået.

Dette blev rapporteret af Ekstra Bladet.

"Det kom som en stor overraskelse for mig, da jeg fandt ud af, at jeg skyldte 10.000 kroner i skat, hvis jeg ikke opdaterede min skatteopgørelse," udtalte Davide.

Ligesom mange andre havde Davide ikke opdateret sin forskudsopgørelse, hvilket ville have resulteret i en betydelig skatteregning. Han er meget taknemmelig for at have opdaget fejlen i tide og planlægger at rette sin forskudsopgørelse for at undgå den store regning.

Langt fra den eneste

Skattestyrelsens seneste tal viser, at der i 2021 var en samlet restskat på hele 4,8 milliarder kroner, som skulle betales af 700.000 danskere. Dette bekymrer Aske Buemann, medstifter af TaxHelper:

"Dette er ikke bare et skatteproblem, det er et samfundsproblem, der påvirker den enkelte borger og truer med at underminere grundlaget for vores velfærdssamfund. Vi har brug for en løsning, der adresserer dette problem og skaber en mere stabil økonomisk fremtid både for borgerne og samfundet," udtalte han til Ekstra Bladet.

Det er netop denne bekymring, der har ført til, at virksomheden nu har udviklet et nyt produkt, der kan hjælpe danskerne med at undgå den store skatteregning.