Efter stigende efterspørgsel: Rema 1000 udvider sortimentet med en række nye produkter

08/12/2023 07:31

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Efterspørgslen på denne slags produkter har været stigende.

Mest læste i dag

Kunderne vælger stadig de økologiske produkter på hylderne i REMA 1000, på trods af inflation og stigende udgifter. I samarbejde med Gram Slot, Danmarks største økologiske landbrug, udvider REMA 1000 nu sortimentet af økologiske produkter i deres discountbutikker.

Dette betyder, at kunderne nu har adgang til endnu flere danskproducerede, økologiske varer i REMA 1000 - direkte fra jord til bord.

Rema 1000 meddeler dette i en pressemeddelelse.

Virksomheden er medejer af Gram Slot i Sønderjylland, landets største økologiske landbrug. Partnerskabet mellem discountkæden og slottet, ledet af Svend Brodersen, opstod på grund af fælles værdier og den klare holdning, at økologi skal være tilgængeligt for alle til overkommelige priser.

REMA 1000 og Gram Slot samarbejder om at udvikle nye økologiske produkter, og antallet af økologiske varer fra slottet i Sønderjylland stiger.

Når du næste gang handler i din lokale REMA 1000, vil du have mulighed for at vælge mellem næsten 50 økologiske kvalitetsprodukter fra Gram Slot - direkte fra jord til bord.

Interessen for og efterspørgslen efter mere økologi fortsætter med at stige, hvilket tydeligt mærkes på Gram Slot, som landmand og godsejer Svend Brodersen forklarer:

"Trods inflation og andre usikkerheder i verden ser vi, at kunderne fortsat og i stigende grad vælger økologien. Vi har samarbejdet med REMA 1000 siden 2010, og vores fælles mål har altid været - og er stadig - at gøre økologi tilgængelig for alle til priser, hvor alle kan være med."

Seneste initiativ fra Gram Slot omhandler ændringer i emballagen omkring mejeriprodukterne. På grund af nye regler for affaldssortering skal den tidligere kridtpose nu sorteres som restaffald og kan derfor ikke genanvendes. Derfor er kridtposen blevet erstattet af traditionelle mælkekartoner, der kan sorteres som mad- og drikkekartoner og dermed genanvendes.

Bag om samarbejdet:

  • REMA 1000 blev medejer af Gram Slot i 2010. Ejerandelen er på 49 %

  • Gram Slot er beliggende i Gram i Sønderjylland og leverer dagligt økologiske kvalitetsprodukter som bl.a. mælk, kartofler, mel og havregryn til alle REMA 1000s butikker i Danmark

  • Der er 49 produkter i sortimentet, som kun forhandles i REMA 1000

Du kan se alle produkter fra Gram Slot her: https://shop.rema1000.dk/grupper/gram-slot