Den 1. januar er det slut: Velkendt streamingplatform lukker ned

04/12/2023 05:55

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Den 1. januar er det slut.

Mest læste i dag

Når vi træder ind i 2024, markerer det afslutningen på en æra inden for streamingtjenester i Danmark. C More, kendt for sit omfattende udvalg af film og serier, meddeler, at de vil lukke deres hjemmeside og app ved udgangen af 2023.

Den svenske koncern TV4 Gruppen ejer i dag C More, der tidligere gik under navnet Canal+ og var verdens første betalingskanal, oprettet i Frankrig i 1980'erne. Gennem flere årtier har C More leveret en mangfoldighed af underholdning, der spænder fra HBO-serien 'Vikings' til den nyere udgave af 'Beverly Hills 90210' og den danske serie 'Broen'.

Desværre nærmer det sig nu enden.

Nytårsaftensaften bliver således den sidste dag, hvor man kan streame og se favoritserier og film på C Mores app og hjemmeside.

For eksisterende direkte C More-kunder udløber abonnementet automatisk uden behov for yderligere handling vedrørende betaling eller opsigelse.

Hvis man har adgang til C More via Telia eller Call Me, lukkes abonnementet automatisk uden behov for handling.

Kunder, der har erhvervet C More-abonnement via Ældresagen, kan med fordel skifte til TV2 Play-tilbuddet via Ældresagen, hvilket giver rabat og adgang til C More-indholdet via TV2 Play.

Trods lukningen lader det dog ikke abonnenterne i stikken.

For dem, der ønsker at fortsætte med at følge deres yndlingsserier og film fra C More efter den 1. januar 2024, er der flere alternativer.

  • TV2 Play: Direkte abonnement hos TV2 Play giver adgang til C More, afhængigt af den valgte pakke.

  • Yousee: C More kan vælges i "Bland Selv" og koster 10 point.

  • Norlys: C More kan vælges i "Vælg Selv" og koster 40 kr./md.

  • Waoo: C More kan tilvælges som tillægspakke for 99 kr./md.

  • Allente: C More kan tilvælges som tillægspakke for 99 kr./md.

Pressemeddelelsen angiver ikke årsagen til C Mores beslutning om at lukke, men dette sker i en tid, hvor priserne på streamingtjenester generelt er på vej opad.