Dansker vinder svimlende millionbeløb

16/06/2023 19:27

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock
Nogle mennesker har i den grad held i spil.

Mest læste i dag

Puljen er steget og steget de sidste par uger i Lotto, og for at vinde skal man have heldet med sig. Det må man sige, en dansker fra Region Syddanmark havde ved aftenens trækning.

Vedkommende havde nemlig ramt plet på netop de syv tal, der skulle til for at vinde førstepræmiepulje på svimlende 16 millioner kroner.

Vinderen spillede med via sit PLUS-abonnement og havde en yderligere gevinst på 60 kroner. Den heldige dansker kan således se frem til at modtage hele 16.000.060 skattefrie kroner til at forsøde sommeren med.

”Her fra Danske Spil skal der lyde et stort tillykke til alle ugens heldige vindere. Vi synes, det er en fest hver gang, at en dansker vinder i vores lotterier.

Vores specialuddannede rådgivere sidder klar til at tage hånd om de danskere, der vinder større gevinster, så vi er sikre på, at overgangen fra almindeligt bemidlet til måske mangemillionær går så let og gnidningsfrit som muligt,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Tre nye millionærer lørdag aften

Det var dog ikke den eneste dansker, der kunne stå op søndag morgen som nybagt millionær. Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.

Vanen tro var der også to vindere af Millionærgarantien, hvor der hver uge trækkes lod om 2x1 million på alle spillede rækker. Vinderne af Millionærgarantien havde denne gang det til fælles, at de begge havde købt en kupon hos en forhandler.

  • Den ene vinder havde købt sin kupon hos Min Købmand Sallerupgade i Lundby. 

  • Den anden vinder havde købt sin kupon hos Kvickly i Værløse.

Vindertal Lotto, uge 23:

10, 12, 15, 18, 25, 28, 33

Tillægstal Lotto, uge 23:

34