Coop med advarsel til samtlige kunder

22/05/2024 11:45

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Hvis du er kunde hos Coop, bør du finde læsebrillerne frem.

Mest læste i dag

Det er ingen hemmelighed, at vi lever i en digital tidsalder, og ligesom alt andet, bliver svindel også mere digitaliseret.

Dette betyder, at det ikke længere er nok at beskytte sine lommer for at undgå tyveri. Man skal nu være konstant på vagt, når man færdes på nettet.

Her har svindlere lagt forskellige fælder ud, som uskyldige ofre desværre falder i fra tid til anden.

Nu er en af disse fælder blevet opdaget, og derfor har Coop via 'Mit Digitale Selvforsvar' udsendt en advarsel til alle deres kunder:

"Der er fortsat flere, der modtager falske e-mails eller beskeder på telefon eller sociale medier, som giver indtryk af, at COOP udlover en belønning for at deltage i en undersøgelse."

"Det er IKKE fra COOP."

Coop informerer videre i advarslen om, hvordan man skal forholde sig, hvis man modtager en sådan besked:

"Det er IKKE fra COOP, og undersøgelsen er falsk. Hvis man modtager en sådan besked, skal man slette den og undlade at svare eller klikke på eventuelle links."

Hvis du allerede har modtaget denne mail eller en lignende besked, opfordres du til at kontakte koncernen direkte, så de får bedre forudsætninger for at bekæmpe svindel:

"Kontakt gerne COOP på falsk@coop.dk, hvis du modtager noget, der udgiver sig for at være fra COOP, eller hvis du er i tvivl om beskedens ægthed."

Herunder kan du se et eksempel på svindelbeskeden.

Foto: Mit digitale selvforsvar