Coop-kæde har skiftet navn - igen: Her er det nye navn

20/11/2023 05:17

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
Coop-kæde har skiftet navn - igen.

Mest læste i dag

Selvom Coops erstatning for Fakta-kæden har eksisteret i tre år og åbnet over 350 butikker, synes de at have haft udfordringer med at finde det rette navn til kæden.

Først blev dagligvarekæden kaldt 'Coop 365', men det blev senere ændret til 'Coop 365 Discount'. Nu er navnet blevet ændret igen, og kæden går nu under navnet '365 discount'.

Dette bekræftes af Michael Tilsted, kædedirektøren, i en udtalelse til B.T.

"Vi har været på en rejse med hensyn til navnet, og nu er det 365 discount. Det handler mest om, at vi snart lancerer en ny kæde ved navn Coop, og vi vil gerne undgå forvirring," udtaler Michael Tilsted.

Det gamle navn, 'Coop 365 Discount', vil dog stadig være synligt i butikkerne i et stykke tid. Dette skyldes de betydelige omkostninger ved at foretage en fuldstændig skifteoperation igen.

Derfor vil forbrugere stadig støde på butikker, hvor skiltningen viser 'Coop 365 Discount'.

Hvad kan man finde i kæden?

I 365 discount tilbydes et bredt udvalg af frisk frugt og grønt, kvalitetsbrød, velkendte mærkevarer samt kædens egne varemærker 365Økologi, 365Minirisk og 365Hverdag. Disse mærker stiller høje krav til kvalitet, økologi og reduceret brug af kemikalier, som Coop Danmark beskriver det i en pressemeddelelse.