Coop har opnået en stor milepæl i sine butikker

30/10/2023 15:16

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
Coop har sammen med OK nået stor milepæl.

Mest læste i dag

Elbil-ejere i hele Danmark oplever en betydelig forbedring og vil fortsat nyde en endnu mere bekvem opladningsoplevelse i det kommende år og et halvt.

Energiselskabet OK og Coop har nået en vigtig milepæl i deres samarbejde med oprettelsen af 500 nye ladestandere i hele Danmark ved Coop-butikker som Kvickly/SuperBrugsen, 365 discount og Dagli'Brugsen.

Den 200. ladestander er netop blevet taget i brug, ifølge en pressemeddelelse fra COOP.

I løbet af de næste 18 måneder er planen at etablere yderligere omkring 300 ladestandere rundt omkring i landet.

"Det er en yderst ambitiøs plan, men vi anser det for vigtigt, at bilister i hele landet har nem adgang til at oplade deres elbiler, ikke kun i de store byer. Derfor investerer vi betydeligt for at etablere et førende opladningsnetværk i Danmark," udtaler OK's administrerende direktør, Michael Løve.

Selskabet investerer et betydeligt trecifret millionbeløb i dette samarbejde med Coop, som også er begejstrede for projektet.

"Denne aftale er en del af vores klimastrategi, hvor vi stræber efter at være de mest ambitiøse i vores branche. Dette gælder for vores egen drift og for vores bestræbelser på at gøre det lettere for vores kunder at reducere deres klimaaftryk," siger Coop's administrerende direktør, Kræn Østergård Nielsen.

Med mere end 670 tankstationer har OK allerede Danmarks største netværk af tankstationer og vil nu også styrke sin position som den bedst dækkende udbyder af opladningsmuligheder inden for el-mobilitet i Danmark gennem samarbejdet med Coop. Alle kunder vil kunne benytte disse ladestandere uden at være bundet af abonnementer – de behøver blot downloade OK-appen og komme i gang. Mange af ladestanderne vil også acceptere betalingskort.

Aftalen mellem OK og Coop blev indgået den 1. november 2021.