Christinas hund gøede hele natten: Da hun finder ud af hvorfor, knækker hun sammen af grin

09/06/2023 10:40

|

Redaktionen

Foto: Tiktok
Hun kunne ikke finde ud af, hvorfor hunden gøede så meget.

Mest læste i dag

Da Christina Bingmans familiehund begyndte at gø en midt om nat, sprang hun straks op for at tjekke hvad der var galt. Normalt larmer hunden Alexa kun, når der er noget galt udenfor.

Familie har også høns, der går udenfor, og Christina tænkte, at det måske var problemer i hønsegården der fik Alexa til at gø. Men der var ikke noget galt ved hønsene. 

Gør hele natten

Alligevel gik Christina en runde i huset, og måtte til sidst konstatere at der ikke var nogen grund til at Alexa gøede. 

Lidt irriteret gik hun tilbage i seng – men "truslen" var der stadig for tæven.

Fra klokken 02.00 til de tidlige morgentimer gøede Alexa igen og igen, selv efter at have tjekket flere gange, kunne Christina ikke finde årsagen til sin hunds usædvanlige adfærd.

Næste morgen kastede Christinas datter Edin lys over, hvad der have generet Alexa.

En pose med kattemad

En pose med kattemad, hun havde opbevaret udenfor stod, så det lignede en gigantisk kat, der kiggede ind gennem vinduet.

"Min yngste fortalte mig, at jeg skulle kigge ud af vinduet og grinede af, hvor ægte katten på posen så ud, og hvor stor den var. Så forstod jeg, hvad Alexa forsøgte at fortælle mig. En kæmpe kat stirrede på hende gennem vinduet hele natten, " fortalte Christina Bingman

Næste morgen var tæven ude af stand til at bevæge sig af ​​udmattelse. Og det virkede ikke ligefrem til, at Alexa kunne se det sjove i situationen. 

Familien fik hurtigt flyttet den forstyrrende faktor, og nu kan Alexa og familien sove roligt om natten igen.