Aldrig har det været nemmere: Uno-X lynlader åbner ved siden af Rema 1000

11/05/2023 13:33

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock.com Foto: Shutterstock.com
Elbilister i Veksø og omegn kan nu glæde sig til en topmoderne og lynhurtig opladning af bilen, mens indkøbene klares nemt og bekvemt i REMA 1000 lige ved siden af. Den nye Uno-X lynlader, som netop er åbnet, har plads til to biler ad gangen og leverer op til 300 kW pr. ladestander til en unik særpris resten af maj måned. Efter blot 30 minutter er bilen, afhængigt af bil og batteri, ladet fra 0 til 80 procent, og alle kan naturligvis lade, da der ikke kræves abonnement.

Mest læste i dag

Uno-X åbner den nye lynlader på Kirkebakken 15 i Veksø for at gøre oplevelsen af både ladning og indkøb så nem som mulig.

Elbilister kan lade bilen op til en særpris på 2,50 kr./kWh resten af maj måned, hvorefter prisen efterfølgende vil være 4,00 kr./kWh.

Det skriver Uno-X i en pressemeddelelse.

”Det skal være nemt at være elbilist” 

Det nye koncept har klare fordele og imødekommer behovet for at udnytte indkøbstiden optimalt. Jimmy Wichmann, der er distriktspartner hos Uno-X i Veksø, fortæller:

- I dagens samfund er tid en særdeles værdifuld valuta, og således kan kunderne lynlade bilen, imens de klarer indkøbene. Det skal være nemt at være elbilist, og vi ser det som et naturligt skridt i den rigtige retning mod fremtidens mobilitet.

Nemt, hurtigt og billigt

Jimmy Wichmann fortæller videre, at den nye Uno-X lynlader, som ligger op ad den populære REMA 1000, understøtter Uno-X’ DNA – “det skal være nemt, hurtigt og billigt.”

Den nye lynlader på Kirkebakken 15 tilgodeser både lokale og pendlende elbilister, så man kan handle og lade på vej fra arbejde, eller når indkøbene skal klares i weekenden.

- Den nye lynlader leverer som altid op til 300 kW til en særpris på 2,50 kr./kWh i maj måned, og hvis der er to biler tilkoblet samme lynopladning, vil den automatisk fordele strømmen til begge bilers maxeffekt, det er dét, vi kalder fair share, fortæller Jimmy Wichmann og uddyber:

- Kunderne kan naturligvis betale med præcis det betalingsmiddel, de foretrækker.

Han slutter med at fortælle, at de slet ikke kan v ente med at byde varmt velkommen til alle elbilister, der har lyst til at kigge forbi deres nye Uno-X lynlader – og alle er velkommen.