Ældre DVD'er er mange penge værd: Tjek din samling for disse film

18/04/2024 09:50

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Befri Willy er blandt de mest eftertragtede DVD'er.

Mest læste i dag

Hvis din gamle DVD-samling bare står og samler støv på loftet, så er det på tide at tage et nærmere kig på den.

Det kan nemlig vise sig, at dine gamle DVD'er, som måske ligger gemt mellem juledekorationerne i en gammel kasse, er mere end blot en sentimental samling.

De kan faktisk være værdifulde.

Det rapporterer mediet Manners.

På online markedspladser som eBay er der mange annoncer, hvor folk forsøger at sælge bestemte DVD'er for betydelige beløb.

For eksempel bliver en specialudgave af gyserfilmen 'The Evil Dead', der er berømt for sit unikke omslag med træstammerelief, solgt for 200 euro, hvilket svarer til cirka 1.500 danske kroner.

Besidder du den særlige udgave af 'Alien'-serien, som opbevares i et futuristisk alien-designet etui, har du noget, der er værd at 677 euro (omkring 5.000 kroner, red.).

Listen slutter ikke her.

En specialudgave af 'National Treasure' med Nicolas Cage som hovedrolleindehaver er værdsat til cirka 200 euro, mens en komplet specialudgave af den animerede 'Ghostbusters'-serie, indpakket i en unik brandstationskasse, for nylig blev handlet for hele 876 euro (omkring 6.500 kroner, red.).

Uanset om det drejer sig om sjældne filmudgaver, begrænsede oplag, komplette serier eller helt almindelige titler, kan dine DVD'er vise sig at være mere værd, end du forestiller dig.

Så før du beslutter dig for at skille dig af med din gamle samling, kan det betale sig at undersøge, hvad dine film faktisk kan indbringe.

Blandt de mest eftertragtede titler finder du også 'Befri Willy', som du kan høre mere om i videoen nedenfor.