Advarsel sendes til alle medlemmer af Sygeforsikringen Danmark

17/10/2023 06:46

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Sygeforsikringen Danmark
Medlemmerne skal tage sig i agt.

Mest læste i dag

Dette er en tidligere advarsel. For at få adgang til den aktuelle advarsel, skal du trykke her.

Sygeforsikringen Danmark har nu udsendt en advarsel til alle sine kunder.

Denne advarsel er blevet udsendt via appen 'Mit Digitale Selvforsvar' som en reaktion på opdagelsen af falske e-mails, der cirkulerer.

Advarslen indeholder information om, at det er vigtigt at undgå at bruge de e-mailadresser og links, som findes i disse falske e-mails. Du kan finde flere detaljer om, hvordan du bør håndtere sådanne e-mails, på Sygeforsikringen Danmarks hjemmeside. Der er også fire vigtige retningslinjer, som bør følges:

Undlad at klikke på links i e-mails og sms'er.

Log i stedet ind på sygeforsikring.dk ved hjælp af MitID for den bedste sikkerhed mod svindel.

Giv aldrig personlige oplysninger over telefonen.

Sygeforsikringen "danmark" anmoder aldrig om bank- eller personlige oplysninger via telefon. Du vil altid blive bedt om at logge ind med MitID på sygeforsikring.dk for at foretage ændringer eller opdateringer.

Beskyt dine personlige oplysninger

Altid at log ind med MitID på sygeforsikring.dk, hvis du ønsker at ændre noget i dit medlemskab eller opdatere dine oplysninger.

Tjek afsenderen

Det er også vigtigt at tjekke afsenderen af e-mails. Åbn kun e-mails fra afsendere, du kender. E-mails fra Sygeforsikringen "danmark" vil altid komme fra domænet @sygeforsikring.dk. Vær dog opmærksom på, at svindlere kan forsøge at narre dig ved at anvende lignende navne, hvilket kan give indtryk af, at e-mailen kommer fra @sygeforsikring.dk.

Nedenfor kan du læse den fulde advarsel fra Sygeforsikringen Danmark, som er blevet udsendt via 'Mit Digitale Selvforsvar'.

"Der er i øjeblikket flere forskellige falske e-mails i omløb, hvor afsenderen ser ud til at være Sygeforsikringen "danmark." Vi opfordrer dig kraftigt til ikke at anvende de e-mailadresser og links, der eventuelt findes i disse e-mails. Selvom de måske ligner autentiske, så er de faktisk falske. Sygeforsikringen "danmark" vil ALTID bede dig om at logge ind på sygeforsikring.dk ved hjælp af MitID, hvis vi har brug for oplysninger fra dig eller har udbetalt tilskud.

Nedenfor kan du se to eksempler på de seneste versioner af disse falske e-mails, som vi har observeret."

Foto: Mit Digitale Selvforsvar

Foto: Mit Digitale Selvforsvar