Åbner i 2027: Verdens første ’rum-hotel’ er på vej

04/03/2021 12:22

|

Redaktionen

Foto: Voyager Station

Mest læste i dag

Hotellet med navnet Voyager Class-rumstation vil være verdens første rumhotel og vil være i stand til at rumme 400 personer.

Ud over hotelværelser vil det ambitiøse hotel kunne prale med egne barer, biograf, restauranter og spa. Orbital Assembly Corporation (OAC), firmaet, der bygger Voyager, har offentliggjort, at opførelsen vil begynde i 2025 med det formål at være i drift inden 2027 - Det skriver Unilad.com

OAC er et firma med fokus på kolonisering af rummet, noget som det uden tvivl sigter mod at gøre med Voyager Station.

Firmaet har på deres hjemmeside beskrevet stationen som ”en roterende rumstation designet til at producere varierende niveauer af kunstig tyngdekraft ved at øge eller mindske rotationshastigheden,”

”Stationen vil blive designet fra starten til at rumme både nationale rumagenturer, der udfører forskning med lav tyngdekraft, og rumturister, der ønsker at opleve livet på en stor rumstation med komforten ved lav tyngdekraft og fornemmelsen af ​​et dejligt hotel,” – lyder det videre.

Foto: Voyager Station

Den unikke indkvartering består af to koncentriske strukturelle ringe, der er fastgjort sammen.

Der vil være en indre og ydre ring. Den indre vil være et docking-knudepunkt, mens den ydre vil være ”rygraden i stationen og sørge for montering af beboelige moduler, solpaneler, radiatorer og et jernbanetransportsystem,"

Ifølge Space.com har rødderne til det kommende kæmpeprojekt være undervejs i årevis, efter at John Blincow grundlagde The Gateway Foundation i 2012. Fonden grundlagde OAC.

Gateway Foundation blev oprettet for at bygge den første rumhavn. Webstedet forklarede, hvordan det planlægger at gøre dette, ”For at gøre det skal vi først bygge et par mindre strukturer. Et af de vigtigste projekter er Voyager-klassen af ​​roterende rumstationer. Dette vil sandsynligvis være det første kommercielle rumbygningsprojekt i historien,”

De ansætter i øjeblikket 'talentfulde og dedikerede' besætningsmedlemmer til projektet, som du kan ansøge om her.