84-årig mistede sin pung med 3.000 kroner i kontanter i SuperBrugsen: Så tog situationen en uforudset drejning

25/06/2024 18:35

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Pungen var pludselig væk.

Mest læste i dag

Lørdag eftermiddag oplevede en 84-årig mand fra Bjerringbro en ubehagelig hændelse i SuperBrugsen. En fremmed herre henvendte sig til den ældre mand, og kort efter gik det op for ham, hvad der rent faktisk var sket.

Ifølge Ugeavisen opdagede den ældre mand efter interaktionen, at hans pung var forsvundet. Dog tog situationen en uventet drejning, da det viste sig, at pungen ikke var langt væk fra supermarkedet. Politiassistent Henrik Hansen fra lokalpolitiet i Viborg oplyser, at den forsvundne pung senere blev fundet i en indkørsel på Nørregade, kun få skridt fra supermarkedet.

Det bekymrende ved sagen er, at da pungen blev genfundet, manglede både dankortet og de 3000 kroner i kontanter, som oprindeligt var i pungen. Henrik Hansen påpeger, at dette tyder på, at episoden var et resultat af tyveri og ikke blot en situation, hvor den ældre mand havde tabt sin pung.

Den ukendte mand, der henvendte sig til den 84-årige, blev beskrevet som udenlandsk. Henrik Hansen påpeger dog, at den meget brede beskrivelse vil gøre det vanskeligt for politiet at identificere gerningsmanden.

Lokalpolitiet i Viborg arbejder på at opklare sagen og opfordrer eventuelle vidner til at træde frem med oplysninger, der kan hjælpe med at identificere og finde gerningsmanden bag dette uheldige tyveri.