7-Eleven afslører: Her er årets 3 bedste købmænd

31/03/2023 10:33

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock.com
På 7-Elevens traditionsfyldte Rigsmøde er årets tre bedste og mest innovative købmænd blevet hædret i den prestigefyldte kategori ”Årets Købmand.” Casper Bille fra 7-Eleven i Hillerød holdt ”Købmandens Tale”.

Mest læste i dag

Hvert år kårer 7-Elever Danmarks bedste købmænd i de tre kædeben Shell 7-Eleven, DSB 7-Eleven og City 7-Eleven.

Det sker på kædens årlige Rigsmøde, hvor det faglige fokus i år var på bæredygtighed og en stribe nye innovative produkter, der vil bidrage til den grønne omstilling og som lander i butikkerne i løbet af 2023.

Det skriver 7-Eleven Danmark i en pressemeddelelse.

Tre vindere gik hjem med de gyldne statuetter som årets bedste købmænd 2022.

Baskim Emurlahi blev kåret i kategorien City 7-Eleven, som har flere butikker i København og spiller en stor rolle i Reitan Convenience´s planlagte udrulning af en stribe nye butikker i Københavns Lufthavn.

Baskim Emurlahi vinder for at levere service på et niveau, der er helt unikt i branchen og for evnen til at lede et fantastisk team. Det har han gjort utrætteligt gennem 20 år.

Flemming Andersen fra Aalborg vinder blandt kædens DSB 7-Eleven butikker for passion, engagement og tårnhøje daglige standarder.

Sammen med sit team blev han også vinder af årets butiksoplevelse. 

- Når vi på trods af udfordringer i markedet sammen formår at skabe fantastisk gode resultater år efter år, så er det fordi, vi i 7-Eleven har klare fælles mål og drive, siger Jesper Østergaard, adm. direktør i 7-Eleven, og tilføjer:

- Resultaterne opnås kun, fordi vi har branchens mest passionerede, dygtige og innovative talenter ansat. Det er vi rigtig stolte af hos 7-Eleven, hvor vi altid fejrer menneskene først. Købmændene skal anerkendes for dagligt og utrætteligt at levere et serviceniveau ulig noget, man ellers kender fra detailbranchen.

Casper Bille giver årets købmandstale

Købmand Casper Bille holdt årets købmandstale, som er en udmærkelse og anerkendelse i sig selv. Få timer senere stod han med pokalen som årets købmand i kategorien

Shell 7-Eleven. Casper Bille har butik på Milnersvej i Hillerød.

I motivationen lød det blandt andet: 

- Casper er en vanvittig dygtig og målrettet leder, der har formået at vækste sin butik med mere end 40 pct. over en 5-årig periode. Servicen er altid i top, derfor giver det mening at han også scorede prisen i Shell 7-Eleven for årets butiksoplevelse. Casper er en dedikeret og vellidt teamspiller.

Bag væksten og succesen ligger mange års hårdt arbejde, som Casper Bille fortalte om i ”Købmandens Tale” til inspiration for sine 350 kollegaer.

De sidste syv år har været fyldt med både op- og nedture, men resulteret i en beslutsomhed, et solidt team og en klar kurs, der har vist sig at være opskriften på succes for den nordsjællandske købmand. 

Rigsmødet 2023 blev afholdt på Comfort Hotel i Københavns Lufthavn den 28. april.