Mor gjorde klam opdagelse, da hun åbnede sine 2 børns madkasser: Nu advarer hun andre

11/03/2023 10:37

|

Thea Andersen

Mad
Foto: Grace Bollen/Facebook

Mest læste i dag

Hvis du har børn og smører madpakker ofte, så bør du læse med her.

En britisk mor gjorde nemlig en klam opdagelse, da hun for nogle år siden ville rengøre sine to børns madkasser. En opdagelse, som fik til at advare andre på Facebook.

Det skriver Mirror ifølge Sosialnytt.

- I dag fik en pludselig indskydelse mig til at forsøge at løsne limet i børnenes madkasser. Dette er hvad jeg fandt. Jeg er fuldstændig forfærdet, lyder det i opslaget fra Grace Bollen.

Sammen med teksten har hun delt en række billeder af de to madkasser, hvor man kan se, at hun åbner låget på en af madkasserne. Her stødte hun på et væmmeligt syn.

Foto: Grace Bollen/Facebook

Under det gule plastiklåg var der nemlig fyldt med mug. Og den anden madkasse så lige sådan ud.

- Det kan umuligt være sundt. Tror mine børn har spist mad fra disse hver dag. Madkasserne er blevet vasket i hånden hver aften og stået åbne til tørre. De har været brugt i ni og tolv måneder, forklarer Grace.

Hun havde slet ikke tænkt over, at der kunne løbe vand ind under det gule låg, hvor der hurtigt opstod fugt, der med tiden blev til mug.

Foto: Grace Bollen/Facebook

Den klamme opdagelse har fået Grace til at dele billeder på Facebook for at advare andre forældre, der har købt lignende madkasser til deres børn. Det vil sige madkasser med dobbeltbund, hvor vand kan samle sig og blive til mug.

- Tjek madpakkerne, opfordrer Grace. 

Hun tilføjer, at det bedste naturligvis vil være at købe madkasser, hvor man kan vaske alle dele.

Foto: Grace Bollen/Facebook