Her er 3 mobiltelefoner, du bør overveje som alternativer for den nyeste iPhone

13/04/2024 09:46

|

Sebastian Ilsøth

Foto: LittlePigPower / Shutterstock.com
Hvis du er på udkig efter en ny mobiltelefon, og det ikke skal være den nyeste iPhone, så bør du læse med her.

Mest læste i dag

Cirka halvdelen af alle danskere foretrækker en iPhone, hvilket cementerer Apples mobiler som det mest populære valg i Danmark.

For dem på udkig efter noget anderledes, har Digital Trends udarbejdet en liste over smartphones, der kan konkurrere med den seneste iPhone.

Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24 Ultra præsenterer sig som et stærkt alternativ til den seneste iPhone, især med sin imponerende 6,8-tommer skærm.

Skærmen, som understøtter HDR10+ og har en opdateringsfrekvens på op til 120Hz, tilbyder en skarp opløsning og fremragende lysstyrke.

Med et hovedkamera på 200 megapixel og en kraftfuld processor, tilbyder Samsung Galaxy S24 Ultra også et langvarigt batteri, hvilket er en klar fordel.

Denne model med 256GB kan købes for 11.499 kroner på Samsungs hjemmeside.

OnePlus 12

For dem, der ønsker høj kvalitet til en rimelig pris, er OnePlus 12 et ideelt valg.

Med et kamera udviklet i samarbejde med Hasselblad, kan du tage livlige og naturtro fotos. OnePlus 12 udmærker sig også med sin lange batteritid og hurtige opladning, hvilket placerer den foran mange rivaler.

Mobilen, der rummer 12 GB RAM, er både hurtig og smooth i brug.

OnePlus 12, med 256GB, koster aktuelt 6.888 kroner hos Proshop.

Google Pixel 8 Pro

For de, der foretrækker en ren Android-oplevelse, er Google Pixel 8 Pro et godt bud.

Udstyret med Googles egen Tensor G3-chip sikrer den en sømløs og effektiv brugeroplevelse. Med 12 GB RAM og et avanceret kamera, der fanger hver eneste detalje, er Pixel 8 Pro ideel for fotoentusiaster.

Telefonen giver også adgang til AI-funktioner såsom Magic Editor, en alt-i-en fotoredigeringsapp, der imødekommer alle dine billedredigeringsbehov.

Denne model med 256GB sælges for 6.799 kroner hos Elgiganten.