Kvindelig bryllupsgæst modtager voldsom kritik for 'absolut latterligt' outfit

13/04/2024 06:40

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
En kvindelig gæst ved et bryllup har fået voldsom kritik på nettet, hvor et billede af hendes outfit er gået viralt.

Mest læste i dag

En kvinde har mødt hård kritik for sit "helt urimelige" tøjvalg til et bryllup. Det kan være en udfordring at vælge den rette kjole til et bryllup, idet man ønsker at se pæn ud, uden at være for udfordrende eller stjæle opmærksomheden fra bruden.

En universel uskreven regel for bryllupsgæster er dog klar: man bør ikke bære hvidt. Denne regel synes en gæst at have overset, da hun ankom til en vielse iført en lang, hvid kjole.

En Reddit-bruger har delt et billede fra brylluppet, der fandt sted udendørs i en smuk skovlig omgivelse. Billedet viser to strålende brude i ens blondekjoler, som netop har sagt ja til hinanden ved alteret.

I forgrunden ses en kvinde siddende på en stol tæt ved ceremoniens midtergang, iført en lang, hvid kjole. Hun havde parret kjolen med en stor, bredskygget hat og var optaget af at filme brudeparret med sin telefon.

"Jeg kan til tider forstå, at hvide cocktailkjoler eller blomstrede kjoler kan være acceptable. Men denne lange, delvist gennemsigtige kjole er simpelthen ikke i orden," stod der i billedteksten på Reddit.

Foto: Reddit

Reddit-brugerne har ivrigt delt deres holdninger i kommentarsporet, og mange udtrykker deres indignation over valget af påklædning.

"Nogle folk skal altid være centrum, uanset situationen," kommenterede en bruger.

"Jeg er normalt ikke så striks med reglen om hvidt tøj, men dette er simpelthen for meget. En lang, hvid blondekjole? Absolut ikke," tilføjede en anden.

"Det virker som om, hun helt bevidst havde valgt at iføre sig den kjole sammen med den kæmpe, tåbelige hat," sagde en tredje, og fortsatte: "Hun tænkte overhovedet ikke på brudene, kun på hvordan den fjollede hat ville se ud med hendes kjole."

"Min svigerinde bar en lang, hvid, gennemsigtig kjole til mit bryllup. Tror du, jeg nogensinde kan tilgive hende?" spurgte en fjerde bruger.