Han putter dette i en mælkekarton: Den perfekte fælde til at beskytte haven

29/10/2023 17:10

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Facebook
Metoden er genial.

Mest læste i dag

Sommeren er kendt for sine skønne øjeblikke, men den medfører også den årlige invasion af dræbersnegle.

Disse uønskede gæster har en skadelig effekt på den idylliske havefred og kan medføre frustration hos danske haveejere.

Heldigvis er Michael Petersen kommet til undsætning med sin smarte løsning på dette problem. Han har udviklet en hjemmelavet fælde, der effektivt fjerner dræbersneglene på kort tid.

På sin Facebook-side har Michael Petersen delt en detaljeret vejledning om, hvordan man kan konstruere denne fælde. Hans opskrift indebærer en blanding af 1 liter vand, 25 gram spraymalt og 3 centiliter alkohol, som fordeles i fire mælkekartoner. Dette resulterer i fire effektive sneglefælder.

Mælkekartonerne skal placeres strategisk rundt i haven, og efter at de er blevet sat op, kræver det blot tålmodighed i et par dage.

Efter denne periode skal lågene skrues på mælkekartonerne, hvorefter fælderne skal bortskaffes på en sikker måde. Michael Petersen understreger vigtigheden af at bruge handsker ved håndtering af fælderne, da de potentielt kan indeholde bakterier fra sneglene, der kan forårsage sygdom.

Michael advarer også imod anvendelse af giftige kemikalier i fælden og opfordrer folk til at følge hans opskrift. Han påpeger, at andre giftige stoffer kan skade pindsvin, hunde, katte og andre smådyr.

Du kan finde Michaels vejledning på Facebook herunder: