Hæld Coca-Cola i en sprayflaske og sprøjt ved planternes rødder: Her er grunden

15/04/2024 08:01

|

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock.com
Coca-Cola kan ikke blot drikkes. Det kan også bruges til andre formål. Blandt andet kan det gøre godt for dine planter.

Mest læste i dag

Coca-Cola indeholder en stor mængde sukker, som ikke er godt for kroppen. Mange er bevidste om dette og drikker derfor sjældent sodavand.

Coca-Cola kan dog anvendes meget mere alsidigt, hvilket du sandsynligvis vil blive overrasket over. Der er mange, der kun tror, at man kan bruge det som en drikkevare. 

Hvis du er nysgerrig efter at vide mere om, hvad du kan bruge Coca-Cola til, så se nedenfor. Her kan du nemlig læse mere om, hvad man kan gøre med Coca-Cola derhjemme og i haven.

  1. Fjern tyggegummi fra dit tøj: Hæld Coca-Cola over tyggegummiet og skrub forsigtigt med en tandbørste. Tyggegummiet fjernes pænt, og dit tøj reddes.

  2. Bag en chokoladekage med Coca-Cola, der vil tiltale dine gæster. Det er muligt at finde flere forskellige opskrifter til dette på nettet, hvis det er noget, som du vil prøve at give dig i kast med.

  3. Coca-Cola indeholder også flere forskellige ingredienser, der faktisk kan vise sig at være gode for dine planter. Du kan fastgøre en dyse på en colaflaske, hvilket gør det let at sprøjte sodavand på dine planter.

  4. Hvis du har brug for at rengøre beskidt og rustent værktøj, kan du også bruge Coca-Cola til dette. Det er der ikke mange, der er klar over. Derfor ender de også med at give op på at redde deres værktøj.

  5. Rengør toiletkummen med Coca-Cola. Det kan vise sig at være effektivt for dig, der har svært ved at få din toiletkumme helt ren. Det er derfor værd at give det et forsøg.

  6. Slutteligt er det også værd at nævne, at det er muligt for dig at bruge det til at fjerne pletter, der har ødelagt dit tøj. Det er ikke altid, at det har den ønskede effekt, men det er værd at prøve.

Se den nedenstående video for at se, hvordan disse geniale tricks med Coca-Cola virker: