Sølvpapirstrick på balkonen: Hvad bruges det til?

14/04/2024 14:07

|

Nicolai Busekist

Har du lagt mærke til, at der er folk, der har sølvpapir på deres altaner? Så har du sikkert undret dig over, hvorfor de har det.

Mest læste i dag

Har du nogensinde bemærket striber af aluminiumsfolie hængende på din nabos balkon? Det er faktisk ikke hængt op for sjov. Derimod er det blevet hængt op med et bestemt formål.

For at det fungerer korrekt, skal det være ordentligt fastgjort, så det ikke rives løs af vinden. Den enkleste måde er at vikle aluminiumsfolie omkring balkonens gelænder. Alternativt kan den fastgøres til små pinde, der er stukket ned i f.eks. en blomsterkrukke.

Formålet med at vikle aluminiumsfolie omkring balkongelænderet? Det viser sig, at takket være dette enkle trick, kan man på en nem og hurtig måde løse et meget irriterende problem.

Måske vil denne metode hjælpe dig med at vinde en kamp, som millioner af byboere kæmper med hver dag. Især dem, der har en balkon, men ikke kan bruge den, når vejret ikke tillader det.

Sådan holder du duer væk fra balkonen med aluminiumsfolie

Selvom duer er nogle af de mest almindelige fugle i byerne, og mange mennesker finder dem smukke og charmerende, kan deres tilstedeværelse være meget generende.

Aluminiumsfolie på balkonen kan vise sig at være meget nyttigt i dette tilfælde. Duer kan, ligesom mange andre fugle, ikke lide refleksionen af solstråler, fordi det irriterer dem meget.

Derfor kan sølvpapir vise sig at være meget effektivt i din kamp mod duer. Dog skal man sørge for at fastgøre folien ordentligt med tape, så det ikke flyver væk ved det første vindstød. Et alternativ til den mere tilgængelige aluminiumsfolie er reflekterende tape.

Når sølvpapir udsættes for sollys, vil strålerne reflektere, hvilket vil få duerne til at holde sig væk fra din balkon. Det er kun en af måderne at afskrække duer og andre fugle på. Den første og mest grundlæggende metode er, at du stopper med at efterlade mad på balkonen.