Ekspert afslører: Derfor bør du og din partner ofte bytte side i sengen

02/09/2023 18:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
En ekspert har afsløret, hvorfor det vil gavne dig og din partner, at I ofte bytter side i sengen.

Mest læste i dag

Har du og din partner faste pladser i sengen, når I sover? Dette er noget, som mange andre par også gør.

Ikke desto mindre har en ekspert på området afsløret, ifølge The Sun, at det faktisk kan være gavnligt at bytte side med sin partner med jævne mellemrum.

En debat om dette emne er opstået online efter, at Angelina Murphy delte en video på TikTok, hvor hun diskuterede sine sovevaner med sin ægtemand, Skyler Johnson.

"Vi har aldrig diskuteret det. Vi vælger bare tilfældigt en side, når vi skal sove," siger hun i videoen.

I kommentarsektionen har mere end 7.000 personer delt deres tanker, og mange af dem er forvirrede over, at parret ikke har en fast plads i sengen.

Nogle har endda beskrevet dem som 'monstre' for ikke at have en fast plads.

Men eksperten og sociologiprofessor Pepper Schwartz forsvarer faktisk parrets 'usædvanlige' beslutning om ikke at have en fast plads. Hun beskriver det endda som 'fantastisk'.

"Jeg tror, at de er fri for den besættelse af orden, som de fleste af os har. Det giver deres liv meget mere fleksibilitet," siger hun til mediet Insider.

"Det faktum, at disse mennesker aldrig har besluttet: 'Dette er den måde, vi organiserer vores liv sammen på', gør folk nervøse. Det udfordrer hele den måde, vi alle har etableret vores parforhold på."

Hun påpeger også, at de fleste mennesker er vanemennesker, så det kan både skræmme og skabe nysgerrighed, når andre bryder med normerne.

"Jeg tror, at det virkelig foruroliger folk, når nogen lever uden for normerne," siger hun.

På TikTok er det dog tydeligvis ikke alle, der er enige med Pepper Schwartz. Det ændrer dog ikke på, at både Angelina og Skyler mener, at det er den rette beslutning for dem.

"Vi vidste, at det var usædvanligt, men vi var ikke klar over, hvor usædvanligt det var," siger Angelina.

Hun fortæller også, at de har telefonopladere på begge sider af sengen, og deres natborde fungerer primært som "glorificerede skrammelskuffer."