To svenske statsborgere tiltalt: Skød, dræbte og brændte nordjysk mand

04/03/2021 10:47

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

To svenske statsborgere er mistænkt, og nu tiltalt, for et mord på en 39-årig dansk mand fra Nordjylland der fandt sted i maj sidste år.

Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Eddie Karl-Johan Christensen blev i maj sidste år brutalt myrdet, og sidenhen brændt på et bål, og politiet har nu rejst tiltale mod to personer i sagen. Der er tale om to svenske mænd, på henholdsvis 53 og 45 år.

De to mænd er tiltalt for at have dræbt og brændt den 39-årige Eddie Karl-Johan Christensen ved en landejendom nord for Frederiksberg, mens den 53-årige mand ligeledes er tiltalt for at have skudt offeret.

Nordjyllands Politi oplyser, at man ligeledes mistænker en 47-årig britisk kvinde for at have medvirket til drabet, men man har ikke kunne finde beviser for mistanken.

Kim Kristensen, specialanklager ved Nordjyllands Politi forklarer at efterforskningen har været langvarig og grundig.

”Det har været en kompliceret sag at efterforske, og derfor har det taget særligt lang tid at få afdækket blandt andet kvindens rollen i forløbet,”

Selve retssagen er planlagt til at foregå flere dage i juni og juli, og vil finde sted ved Retten i Hjørring, hvor anklagemyndigheden går efter udvisning til de to mænd.