Snekaos på vejene: Fem uheld på en time

06/01/2021 11:52

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Vintervejret er for alvor ved at gøre sit indtog, og det kan mærkes på diverse veje. På blot en time måtte Midt- og Vestsjællands Politi rykke ud til intet mindre end fem uheld.

Det har politiet oplyst til Ekstra Bladet.

De fem uheld skete mellem klokken 9 og 10 onsdag morgen, hvoraf tre af disse uheld skete på motorvej. – ”Det er væsentligt flere, end vi plejer at have på en normal hverdag” – Udtaler vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi Martin Bjerregaard.

Ifølge Ekstra Bladet skete første uheld inden for perioden klokken 9, da en kvinde kørte galt i et solouheld på Holbækmotorvejen i østgående retning. Her mistede kvinden kontrol over bilen på den sneglatte vej, og påkørte autoværnet.

Politiet kunne knap nå at reagere på første uheld, for allerede 9.08 var den så gal igen. Denne gang på Køge Bugt Motorvejen, hvor et større uheld med hele fire biler fandt sted. Heldigvis skete der kun materielle skader, men oprydningsarbejdet er krævende og har skabt stor kø.

Klokken 9.20 var der problemer i Holbæk, i krydset ved Kattegatvej/Bispehøjen, da tog bilister kørte sammen her.

Havdrup fik også den tvivlsomme fornøjelse at være vært for et uheld på en af landevejene, da to bilister kørte sammen.

Den ene er en kvinde, der har ondt i ryggen, og den anden slog ifølge politiet hovedet og nakken. Begge bilister er kørt til kontrol, men heldigvis er ingen af dem kommet alvorligt til skade.

For lige at runde denne utroligt uheldige og ekstremt travle time af for politiet, var der endnu en gang på Holbækmotorvejen, denne gang i vestgående retning et uheld. Igen er der tale om et solouheld.

” Man skal køre efter forholdene. Nu er det snevejr, og det giver synligt dårligere vejforhold. Vi oplever ofte, at folk bliver overraskede over, hvordan det er at køre bil, når den første sne falder. Heldigvis er der kun tale om materielle skader, og det tyder på, at folk kører med nedsat hastighed,” – Siger vagtchefen til Ekstra Bladet.