Politiet deler foto: Mand efterlyst for vold i S-tog

18/03/2021 16:18

|

Redaktionen

Foto: Københavns Vestegns Politi

Mest læste i dag

Københavns Vestegns Politi har delt billedet af en mand, der er mistænkt for at have spyttet og skubbet til en anden mand i et S-tog.

Onsdag den 3. marts ved 12-tiden steg en mand der beskrives som værende i alderen 25 til 30 år, på et S-tog ved Ballerup.

Det var på denne strækning at en anden mand senere skulle af toget, men det fik han af endnu ukendte årsager ikke lov til at den mistænkte, der i stedet for at gøre plads til at medpassageren kunne komme ud, stillede den mistænkte sig i vejen, skubbede manden, for derefter at spytte ham i hovedet.

Politiet har nu offentliggjort billeder af den mistænkte mand, der beskrives som en dansk mand, på 175 til 190 centimeter, af almindelig bygning med lyst hår og halvlangt lyst skæg.

Manden var iført en sort jakke med hætte, samt sorte bukser, og havde desuden en halskæde med en økse eller hammer om halsen.

Var man på toget, i nærheden af hændelsen, eller skulle man bare senere have set manden, kan Københavns Vestegns Politi kontaktes på telefonnummer 43 86 14 48.