Politi: Vi er til stede - mand kvæstet efter overfald

05/10/2021 12:41

|

Christina Hansen

Foto: Politiet

Mest læste i dag

Mandag klokken 23.31 fik politiet via alarm 112 flere opkald fra borgere om, at der i området ved Ladegårdsparken var hørt flere skudafgivelser.

En ambulance var sendt til området.


Anmeldelserne medførte udrykning med flere patruljer, der i området ud over vidner fik kontakt til en lettere kvæstet, 19-årig mand fra Holbæk.

Han oplyste, at han sammen med en kammerat havde gået på en sti mellem boligblokkene, da de blev overfaldet af en gruppe på 10-12 personer.

Enkelte fra gruppen havde formentlig med skarpe redskaber angrebet den 19-årige, så han blev lettere kvæstet flere steder på kroppen.

Han kunne dog flygte fra stedet sammen med kammeraten, der var uskadt.


Politiet afspærrede området, som efterfølgende blev undersøgt med bl.a. politihunde i et forsøg på at finde spor, der kunne relatere sig til både overfaldet på den 19-årige og anmeldernes oplysninger om afgivelse af skud.

Ved søgningen i området fandt politiet flere patronhylstre, som nu er sikret med henblik på tekniske undersøgelser.


I forbindelse med anmeldelserne har politiet ikke fået kontakt til personer, som måske har været målet for skudafgivelserne, ligesom politiet heller ingen oplysninger har om personer med skudlæsioner.


Gruppen af personer, der overfaldt den 19-årige, kan kun beskrives som mørkklædte og bærende en form for maskering.


Tirsdag formiddag vil politiet med politihunde igen gennemsøge området i dagslys for at lede efter eventuelle yderligere spor.


Politiets lokale nærbetjente vil både i dag tirsdag og igen i morgen onsdag fra middagstid være synligt til stede i området ved Ladegårdsparken i et tryghedsskabende øjemed.

Formålet er også at komme i kontakt med personer, der har gjort observationer i området forud for anmeldelsen mandag kl. 23.31, så politiet kan få nye oplysninger til brug for efterforskningen i sagen, der af politiet behandles som en anmeldelse om alvorlig personfarlig kriminalitet.