Politi: Massiv indsats gav pote

18/11/2021 12:23

|

Christina Hansen

Foto: Politi

Mest læste i dag

I aftes blev tre personer sigtet efter fyrværkeriloven i forbindelse med politiets indsats mod uro i Aabenraa.

Syd- og Sønderjyllands Politi fortsætter den massive indsats mod uro i Aabenraa, så længe det er nødvendigt. Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi

Syd- og Sønderjyllands Politi sigtede onsdag aften tre personer i Aabenraa efter fyrværkeriloven. De tre unge blev sigtet for at fyre kanonslag af ved parkeringshuset på Madevej i Aabenraa. I en af de sigtedes biler fandt patruljen to kanonslag og under en efterfølgende ransagning på en adresse i Kruså fandt Syd- og Sønderjyllands politi yderligere 42 kanonslag.

Beslaglæggelserne skete i forbindelse med politiets massive indsats mod den uro, der den seneste tid har skabt utryghed blandt borgerne i Aabenraa med generende kørsel og affyring af kanonslag omkring Madevej i det centrale Aabenraa.

I aftes resulterede indsatsen ud over de tre sigtelser og fundet af 44 kanonslag i flere færdselssager, blandt andet tre synsindkaldelser.

”Vi vil simpelthen ikke have det. Vi accepterer ikke den form for adfærd og fortsætter den massive politiindsats for at genskabe trygheden for borgerne i Aabenraa. Vi efterforsker alle hændelser og vi fortsætter, så længe det er nødvendigt”, siger leder af beredskabet i Syd- og Sønderjyllands Politi politiinspektør Tage Jehn.

Syd- og Sønderjyllands Politi opfordrer borgerne til at kontakte politiet på 114, både hvis man oplever uro og hvis man har oplysninger, der kan hjælpe efterforskningen.