Politi efterlyser 'øksemand': Stadig på fri fod

01/02/2022 16:56

|

Christina Hansen

Foto: Politi

Mest læste i dag

Kl. 19.42 fik politiet den første anmeldelse fra Lindegårdsparken, Roskilde, om, at en mand havde slået flere gange mod en rude med en økse, men uden at ruden var gået i stykker.

En hundepatrulje kørte til området og kunne konstatere, at manden var flygtet til fods ad en sti i retning mod Boserupvej.

Den mistænkte var en ca. 180 cm høj mand iført mørkt tøj og hvidt fodtøj samt medbringende en økse. Han blev ikke fundet ved søgning i området med både politihunde og politipatruljer.

Kl. 23.49 anmeldte personalet fra en døgnåben kiosk ved Stationscentret, Roskilde, at en mand med en økse netop havde knust en rude til forretningen. Manden var efterfølgende gået i retning mod Hersegade.

En ny eftersøgning efter denne mistænkte, der også blev beskrevet som 180-190 cm høj og medbringende en økse, gav i første omgang ikke noget resultat.

Politiet efterforsker nu de to anmeldelser for bl.a. at få klarlagt, om der kan være tale om samme mand, og om personalet i kiosken kunne have en mistanke om nogen, der kunne have et motiv til rudeknusningen.

Politiet i Roskilde hører gerne fra personer, der har bemærket en mand gå rundt med en økse i de to anførte områder forud for anmeldelserne. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagerne.