Parkeringsvagt angrebet med palleløfter

07/12/2021 14:12

|

Christina Hansen

Mest læste i dag

Mandag klokken 09.25 blev en parkeringsvagt angrebet af en mand med en palleløfter, da hun ville udstede en bøde til en lastbil, der holdt ulovligt parkeret på Amaliegade i Aarhus C.

Den 28-årige kvindelige parkeringsvagt har forklaret til politiet, at hun og hendes kollega havde forsøgt at finde føreren af lastbilen, men da det ikke var lykkedes, begyndte hun at udarbejde en p-afgift.

Kvinden stod foran lastbilen og skrev på sin blok, da hun kunne fornemme, at nogen kom kørende bag ved hende. Da hun vendte sig om, kunne hun se en palleløfter med flere paller på komme kørende direkte imod sig.

Kort efter svingede palleløfteren ind foran hende og påkørte hendes skinneben og fod.

Manden, der kørte palleløfteren, kaldte kvinden emsig, hvorefter han begyndte at køre væk.

Da kvinden gjorde klar til at scanne lastbilens nummerplade drejede føreren af palleløfteren rundt, så hun måtte springe til side for ikke at blive ramt igen.

Kvinden ringede 112 og kort efter kom der en patrulje til stedet, der blev peget i retning af manden, der var på vej væk fra stedet ved at bruge palleløfteren som en form for løbehjul.

Manden blev råbt an og vendte tilbage til stedet.

På baggrund af forklaringer fra kvinden og hendes kollega blev den 28-årige mand anholdt og sigtet for angreb med genstand mod nogen i offentlig tjeneste.