Groft røveri: Politi søger vidner

04/08/2021 11:16

|

Christina Hansen

Shutterstock.com

Mest læste i dag

En ældre mand blev tirsdag udsat for groft røveri.

Tirsdag kl. 20.52 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en 75-årig mand, der kort forinden var blevet udsat for et røveri på Lenesvej i Brabrand.

Den 75-årige mand har efterfølgende fortalt til politiet, at han havde en skriftlig kontakt med en kvinde, som han skulle mødes med på Lenesvej.

Kort efter han var ankommet til stedet, for at møde kvinden, var en mand iført en sort elefanthue dog dukket op i stedet for kvinden.

Den 75-årige mand har fortalt politiet, at manden med elefanthuen truede ham verbalt, mens han holdt en pistollignende genstand tæt på hans hoved.

Manden krævede penge, og den 75-årige mand udleverede nogle personlige værdigenstande samt nogle kontanter, hvorefter gerningsmanden løb fra stedet i nordvestlig retning.

Gerningsmanden beskrives som: Ikke etnisk dansk af udseende 20-30 år gammel, cirka 180 cm høj, almindelig af kropsbygning.

Gerningsmanden talte dansk med accent, han var iført en sort elefanthue, sort jakke/trøje, sorte bukser og mørke sko.

Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner, der kan have set gerningsmanden umiddelbart før eller efter røveriet, der fandt sted kl. ca. 20.50 tirsdag aften.

Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefon 114.