Frygtelig hændelse: Folkeskoleelev stukket ned

24/03/2023 11:13

|

Thea Andersen

Foto: Presse-fotos.dk

Mest læste i dag

En mindreårig dreng er tirsdag blevet stukket ned i skoletiden.

En elev på Herstedvester Skole i Albertslund blev ifølge flere forældre stukket to gange i brystet med en saks af en klassekammerat i løbet af skoletiden.

Der er tale om en mindreårig dreng fra femte klassetrin.

Det oplyser Presse-fotos.dk, der er kommet i besiddelse af en intern mail til forældrene i klassen, der er afsendt af skolelederen. Mailen bekræfter hændelsesforløbet:

- Kære alle forældre i 5. klasse (klassenavnet er udeladt). I dag har der været en voldsom episode mellem to drenge i klassen, hvor den ene har stukket den anden i brystet med en saks. (…) Efterfølgende talte vi med resten af klassen, som berettiget nok er påvirket af situationen, fremgår det af mailen.

En ambulance blev tilkaldt efter episoden. Men ifølge skolelederen blev eleven kun henvist til sin egen læge efter at have fået behandling af skolens sundhedsplejerske.

Familien blev også informeret om episoden.

Københavns Vestegns Politi er blevet informeret og undersøger nu sagen.

- Vi har modtaget en anmeldelse i sagen og er i gang med at undersøge forholdet, fortæller Claus Buhr, der er kommunikationsansvarlig hos Københavns Vestegns Politi, til Presse-fotos.dk.

Ledelsen på Herstedvester Skole har ikke givet en kommentar til pressen.

Tilbage på Herstedvester Skole kræver flere forældre, at eleven, der stak saksen flere gange i brystet på sin klassekammerat, bliver smidt ud af skolen.