Buschauffør angrebet med roulade

03/12/2020 13:03

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

En buschauffør fik sig noget af en overraskelse og ubehagelig oplevelse, da en passager uden billet gik amok.

Ifølge Ekstra Bladet skete hændelsen kl. 10.08, da en ung mand ville stige ind i bus 150S ved et busstoppested på Helsingørmotorvejen i Gammel Holte.

Her passede buschaufføren sådan set bare sit job, og bad den unge mand fremvise billet, men det kunne den unge mand ikke.

Ville ikke købe en billet

I stedet for at undskylde og købe en billet i en fart, valgte den unge mand at håndtere situationen på en helt anden måde.

Han blev så vred over at skulle vise en billet, at han valgte at traske ud af bussen igen, med langemand strittende i vejret hele vejen ud.

Som om den opførsel ikke var mærkelig nok i sig selv, tog den unge mand endnu en spøjs beslutning.

Bruger roulade som kasteskyts

Da han var ude af bussen, nåede han lige at tyre en halv roulade efter den forbløffede chauffør, som heldigvis lige undgik at blive ramt i hovedet af bagværket, før døren lukkede i.

Heldigvis udviklede situationen sig ikke derfra, men politiet er selvfølgelig interesserede i at få kontakt til den arrige roulade-kaster.  

Politiet leder nu efter den unge mand, de beskriver som en ca. 180 centimeter høj mand af dansk udseende i alderen 16-20 år, med kort lyst hår. Han var iklædt lyse bukser og en brun fleece-jakke.