Biltyveri flere steder: Stjæler dette udstyr

16/11/2021 11:34

|

Christina Hansen

Foto: De danske bilimportører

Mest læste i dag

Flere steder i Nordsjælland har der i det seneste døgn været tyve på spil og stjålet rat, navigationsudstyr, instrumentpaneler og radioer fra biler. 

Således er der blandt andet kommet anmeldelse om, at der klokken 07.15 mandag har været tyveri af et rat fra en bil, som holdt på Ritavej i Espergærde, og mellem søndag aften og mandag morgen klokken 07.45 er der fra en BMW på Mørdrupvej stjålet rat og instrumentpanel.

I Rungsted Kyst er der klokken 06.55 mandag morgen stjålet et instrumentpanel fra en BMW på Kildevej. Tyveriet blev anmeldt klokken 07.04, og tyven har knust en rude i bilen for at skaffe sig adgang. Også en BMW, der stod på Engvej, har mellem klokken 01.22 og 04.00 natten til mandag været udsat for tyveri. Her har tyven brudt bildøren op og herefter stjålet rattet samt midterkonsol med navigation og radio. 

I Gentofte har der på Ellegårdsvænge været tyveri af navigationsanlæg, radiokonsol samt toppen af en gearstang fra en BMW. Tyveriet er slet mellem søndag aften og mandag morgen klokken 07.30, hvor tyven har brudt låsen til bilen op.