Baby efterlades af forældre: Begge begår selvmord

06/01/2022 09:31

|

Christina Hansen

Foto: The Mirror

Mest læste i dag

En måned gammel baby blev forældreløs, da forældre begge tager deres eget liv inden for få dage

Clayton Osteen overlevede oprindeligt et selvmordsforsøg, men dagen efter blev hans livsstøtte fjernet. Hans partner og kollega Victoria Pachecho tog da også sit eget liv og efterlod på tragisk vis parrets nye baby uden forældre

Et par i Florida tog begge deres eget liv inden for få dage efter hinanden og efterlod deres nyfødte søn.

En nyfødt baby er blevet forældreløs, efter at begge hans forældre tog deres eget liv inden for få dage efter hinanden.

Nytårsaften blev betjente fra St Lucie County Sheriff's Department i Florida kaldt til rapport om et selvmordsforsøg kort før midnat.

Politiet fandt ud af, at den involverede mand var en af ​​deres egne, Clayton Osteen, en stedfortræder, der havde tjent i styrken siden november 2019, rapporterer MailOnline.

Amtsheriffen Ken Mascara skriver en erklæring, at Osteen oprindeligt overlevede og blev kørt på hospitalet, men to dage senere valgte hans familie at slukke for hans liv.

Osteens partner, Victoria Pachecho - som havde været på sheriffens kontor siden februar 2020 - tog derefter sit eget liv en dag senere og gjorde parrets en måned gamle søn forældreløs.

Mascara skriver: "Ord kan ikke udtrykke det enorme tab, vi alle føler efter at have mistet disse to medlemmer af vores sheriffs kontorfamilie."

Victoria Pachecho døde den dag, hendes partners livsstøtte blev fjernet

Embedsmænd har endnu ikke frigivet detaljer om arten og omstændighederne ved deres død.

"Selvom det er umuligt for os fuldt ud at forstå de private omstændigheder, der førte til dette ødelæggende tab, beder vi til, at denne tragedie bliver en katalysator for forandring, en katalysator for at hjælpe med at lette stigmatiseringen omkring mentalt velvære og normalisere samtalen om de udfordringer, så mange af os møder regelmæssigt."

Parret tog imod deres første barn i midten af ​​november

Osteen meldte sig ind i US Marines som riffelmand i maj 2015. Han optrådte i en video fra 2016 for korpset om træning i Bruneis jungle..

Siden parrets tragiske bortgang har venner og kolleger delt hyldest på sociale medier.

De tragiske omstændigheder omkring deres død er ikke blevet afsløret