TV 2-vært Petra Nagel afslører stor nyhed: Venter sit tredje barn

30/03/2023 11:30

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock.com
Petra Nagels drøm bliver til virkelighed.

Mest læste i dag

Den populære tv-vært fra "Go' Aften Live", Petra Nagel, har netop annonceret, at hun venter sit tredje barn med sin forlovede, Asbjørn Munk.

Den glædelige nyhed er blevet afsløret på hendes Instagram-profil, hvor hun har delt billeder af sin familie og sin voksende mave med teksten: "Stor uge herhjemme. Rosa 2 år, Pelle 5 år. Og...Barn 3...15 uger ca.".

Får opfyldt drøm

Petra Nagel har tidligere talt om sin drøm om en stor familie i DR-programmet "Hjerteflimmer for voksne". Denne drøm stammer fra hendes udfordrede forhold til sin krop.

- Jeg så frem til, at min krop skulle have en funktion, for jeg var så træt af, at det hele tiden handlede om, hvordan den så ud, og hvordan jeg havde det med den, sagde hun ifølge SE og HØR og tilføjede:

- Det er også derfor, jeg elsker at være gravid. Elsker det.

Parret har i forvejen to børn sammen, Pelle på næsten fem år og Rosa på næsten to år, og nu ser det ud til, at de snart får opfyldt deres drøm om en storfamilie.

Petra Nagel afsluttede sit Instagram-opslag med at love "kys og påskeæg ad libitum" til hele familien i den kommende uge.