Silas Holst svinet til på nettet: Nu svarer han igen

29/03/2023 15:45

|

Thea Andersen

Foto: Pressefoto

Mest læste i dag

På sociale medier takker Silas Holst sine lyttere for den positive modtagelse af hans nye podcast samtidig med, at han svarer igen på hadske kommentarer, der er kommet i den forbindelse.

Tirsdag annoncerede Silas Holst, at han bliver vært for en podcast på DR.

En nyhed, som er blevet rapporteret i flere danske medier.

Desværre har nyheden ført til en række hadefulde kommentarer i forbindelse med artiklerne.

Nogle har endda kommenteret på Silas Holsts udseende, og hentyder til, at han har "fået lavet klamme læber" på grund af et billede, der er blevet brugt i en artikel om hans nye job.

Og det har fået Silas Holst til at reagere.

Instagram har den 40-årige danser, skuespiller og musicalstjerne delt et længere skriv, hvor han beroliger de personer, der har skrevet hadefulde kommentarer.

- Til alle jer andre, som tydeligvis kun har læst en overskrift på en artikel og set det dertilhørende billede (billede 1) - så kan jeg berolige jer med at jeg ikke har fået lavet “klamme” læber, som I kalder det, skriver Silas Holst og tilføjer:

- Næ min søn valgte den samme morgen ved et uheld, at fyre baghovedet op i min læbe, fordi han blev glad for at se mig og hoppede op i mine arme, så den flækkede og hævede voldsomt. Men jeg kan forsikre jer om at hævelsen nu er faldet (billede 2) - tak for omsorgen.

Det er dog ikke kun hans udseende, som folk har kommenteret på.

- Dernæst kan jeg også berolige jer der har skrevet følgende kommentarer (resterende billeder) at det er en podcast og altså IKKE TV, så I kan frit se fjernsyn som I plejer, skriver den 40-årige, som fortsætter:

- Det havde I fundet ud af, hvis I havde gidet at læse artiklen, som det mindste, inden I foldede jer ud med alle jeres gode one-liners.