Sarah Grünewald med sørgelige nyheder

02/11/2023 16:38

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Den evigt populære 'Vild med dans'-dommer har nu delt en trist meddelelse.

Mest læste i dag

Sarah Grünewald har for nylig delt en bekymrende besked, samtidig med at hun advarer sine mange tilhængere og resten af danskerne om en alarmerende udvikling.

I den seneste tid har adskillige velkendte danskere været ofre for identitetsmisbrug, hvor både deres navn og ansigt er blevet udnyttet på uetisk vis.

Steen Langeberg og Mikkel Kryger, begge kendt fra 'Go' morgen Danmark', har allerede oplevet at blive ofre for denne praksis, og nu er turen kommet til Sarah Grünewald, vært for 'Vild med dans'.

På hendes Instagram-konto har hun delt den hjerteknugende besked om, at hendes følgere har rapporteret, at hendes ansigt bliver udnyttet til formål, som hun på ingen måde støtter:

Efterfølgende forklarer hun, at hun aktivt arbejder på at stoppe denne udnyttelse, da hun er klar over, at konsekvenserne er betydelige.

“‼️ADVARSEL‼️‼️‼️ Jeg er så frygteligt ked af at det her er nødvendigt, men eftersom at jeg nu begynder at have en skræmmende fyldt indbakke af spørgende følgere og mennesker som rent faktisk undres og også tror at jeg har noget med investeringer at gøre, bliver jeg nød til igen at slå fast: ALLE de annoncer det lige nu florere rundt med forskellige interviews om at jeg eftersigende skulle kunne fordoble penge på sekunder, og har noget med investeringer at gøre- DET ER FAKE!!!!”, skriver hun.

Du kan læse hele Sarah Grünewalds indlæg nedenfor.