Janni Ree afslører: Holder afstand til Karsten

02/11/2023 08:43

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix
Janni Ree indrømmer, at hun holder afstand til Karsten.

Mest læste i dag

Det kom som en overraskelse for alle, da det blev offentliggjort i august, at den velhavende Karsten Ree havde fået diagnosen demens.

Især hans kone, Janni, og resten af familien blev hårdt ramt af den barske virkelighed. Kort tid efter bad de om privatliv og medierne for at kunne bearbejde lægens tragiske besked.

Ikke desto mindre har det ikke forhindret Janni i flere tilfælde i at tale med medierne om sin ægtefælles helbred. Under en pressebegivenhed i forbindelse med den seneste sæson af det populære program "Stjerner i trøjen," som hun deltager i, havde Ekstra Bladet en samtale med hende.

"Karsten har det faktisk rimeligt godt. Han er stabil, og som det ofte er tilfældet med den sygdom, går det op og ned," fortæller Janni Ree. Hun mener, at hendes deltagelse i programmet har været gavnlig for hende og er taknemmelig for, at hendes mands sygdom først blev opdaget, efter hun var vendt tilbage fra optagelserne.

Men historien slutter ikke her.

I en tid, hvor sygdom og helbred er på alles læber, befinder Janni Ree sig nu i en særlig situation.

Hun er selv blevet syg, hvilket har medført en række forholdsregler i deres hjem i Vedbæklund, hvor hun bor sammen med Karsten Ree.

Janni Ree lægger ikke skjul på, at hendes helbredstilstand ikke er den bedste:

"Ja, jeg hoster slim op, er forkølet, har ondt i halsen og ondt i leddene," deler Janni Ree med Ekstra Bladet.

Men hendes bekymring går ud over hendes eget helbred og omfatter også, hvordan det kan påvirke Karsten:

"Jeg er selvfølgelig bekymret for, at min sygdom kan forværre hans tilstand," siger hun. Det er en balanceakt for Janni, der forsøger at opretholde afstand til sin mand for at undgå at smitte ham.

Men på trods af sygdom og bekymringer er der én ting, der forbliver uændret: parrets nattesøvn.

I samme åndedrag afslører Janni Ree, at de stadig sover sammen. Det er en risiko, de begge er villige til at tage, da Karsten ikke bryder sig om at sove alene.