Sara Maria Franch-Mærkedahl med en trist opdatering

06/09/2023 06:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Anthon Unger/Ritzau Scanpix
Den tidligere TV2-vejrvært kommer med en trist meddelelse.

Mest læste i dag

Sara Maria Franch-Mærkedahls Instagram-tilstedeværelse har været bemærkelsesværdigt stille på det seneste, hvilket ikke er gået ubemærket hen af hendes næsten 30.000 følgere. Årsagen til hendes tavshed er nu blevet afsløret.

I et nyligt opslag på Instagram delte Sara Maria Franch-Mærkedahl den hjerteknugende nyhed om sin fars alvorlige sygdom. Hun skrev: "Min kære far er desværre meget syg, og mit hjerte er dybt ulykkeligt over situationen. I morgen bliver han overflyttet til hospice, og det er noget, jeg skal bearbejde."

Reaktionerne på hendes ærlige indlæg har været talrige og støttende. Kendte personligheder som skuespilleren Ditte Hansen, "Vild med dans"-veteranen Silas Holst og tv-værten Heidi Frederikke har udtrykt deres støtte med hjerte-emojis i kommentarsektionen.

Sara Maria Franch-Mærkedahl tilføjede desuden, at hun forventer at være mindre aktiv på sin Instagram i fremtiden, da hun har brug for tid til at tage det hele ind midt i denne svære tid.

I sit opslag delte Sara Maria Franch-Mærkedahl også rørende billeder af sine døtre, Kastanje og Vega Marie, sammen med hendes far med teksten "Verdens bedste morfar," og hun delte også et billede af sin far.

Du kan se Sara Maria Franch-Mærkedahls opslag på Instagram nedenfor: