Sara Bro fik alvorlig sygdom: Ingen tid at spilde

10/11/2020 14:31

|

Lukas Jepsen

Foto: Emma Ishøy/DR.dk

Mest læste i dag

Den landskendte radiovært og aktuelle Vild med Dans deltager Sara Bro, fik som 27-årig konstateret brystkræft

46-årige Sara Bro, der store dele af sit liv har været kendt som en dygtig og karismatisk radiovært, fik som bare 27-årig konstateret brystkræft. Noget der dengang blev taget hånd om, men 15 år senere, i 2016 kunne en kontrol vise forstadier til sygdommen og Sara tog en stor beslutning.

Hun valgte for en sikkerheds skyld at få fjernet begge sine bryster, og det er noget der sidenhen har ændret hendes syn på kroppen markant.

Det har selvfølgelig sat aftryk på mig

 ”Det har selvfølgelig sat aftryk på mig, på den måde at jeg måske ikke venter til i morgen med særligt mange ting,” – Siger hun ifølge Lokalavisen.dk

Radioværten har besluttet sig for at gøre hvad hun kan for at holde sin krop sund. Det gør hun blandt andet ved at holde sig i god fysisk form ved hjælp af styrketræning. Og derudover vinterbader hun også.

Gud, nej, hvad når det er slut?

Nu er hun så også aktuel i Vild med dans, og den fysisk krævende konkurrence, er noget Sara sætter stor pris på. Hun fortæller hvordan de mange timers dansetræning kan mærkes i kroppen, på den rigtig gode måde.

”Når vi har danset i tre timer, så har jeg det perfekt i hele min krop. Jeg er allerede begyndt at tænke: Gud, nej, hvad når det er slut? Hvordan skal man så få den følelse?,”

Sara og dansepartneren Morten Kjeldgaard kan ses fredag aften kl.20.00 på TV 2