Prøver igen: Gift for femte gang

07/03/2021 14:26

|

Redaktionen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Den verdensberømte skuespiller Nicolas Cage har netop offentliggjort, at han er blevet gift for femte gang, med den 30 år yngre Riko Shibata.

Nicolas Cage spilder bestemt ikke tiden.

Den 56-årige verdenskendte skuespiller medvirker gerne i mellem tre til fem film om året, og har skabt sig et ry for altid at arbejde.

Om det er derfor, at kærlighedslivet ikke har været helt så store succeser som nogle af filmene har, er et spørgsmål Cage nok aldrig svarer på, men ofte bliver stillet.

Nicolas Cage blev nemlig den 16. februar i år gift for femte gang, denne gang med den 30 år yngre Riko Shibata, som han har været forlovet med siden i sommers.

Det oplyste skuespilleren da medvirkede i sin brors, Marc Coppolas, radioprogram.

”Vi er virkelig glade sammen, og vi er enormt spændte på at bruge den tid sammen, så til sidst sagde jeg bare; ’jeg vil virkelig gerne gifte mig med dig’, og så blev vi forlovet over FaceTime,”

Yderligere fortæller Cage, at han måtte have fragtet den speciallavede forlovelsesring til Riko, da han befandt sig i New York, mens den nye hustru på forlovelsestidspunktet var i Kyoto i Japan.

Den 16. februar blev Nicolas Cage femte ægteskab så en realitet, og mon ikke han håber på lidt mere held i kærlighed end han tidligere har haft.

Hele to ud af de nu fem ægteskaber skuespilleren har medvirket i, har været overstået nærmest før de begyndte.

I august 2002 blev Cage gift med Elvis Presleys datter, Lise Marie Presley, et ægteskab der varede 107 dage, før Cage søgte om en skilsmisse, der godt nok først gik igennem i 2004.

17 år senere, i 2019, blev Cage gift med Erika Koike. Et bryllup der fandt sted i marts måned, men allerede i juni samme år, gik parret fra hinanden igen.