Nu afslører Vlado fra Politijagt, om han tjener mange penge på programmet

06/08/2023 10:15

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Facebook / Politi
Vlado er Danmarks nok mest kendte betjent, men tjener han flere penge end den gennemsnitlige betjent?

Mest læste i dag

Vlado Kobas Lentz er en færdselsbetjent med en imponerende karriere, der startede tilbage i 1985.

Men han er langt fra en almindelig færdselsbetjent. Faktisk er han en velkendt figur, der medvirker i det populære 'Kanal 5'-program 'Politijagt' helt fra programmets begyndelse for mange år siden.

I hele programmets 27 sæsoner har Vlado været en fast del af holdet, og det har gjort ham til et kendt ansigt i hele Danmark, en mulighed han har udnyttet til fulde.

Den populære færdselsbetjent rejser nu rundt i hele landet og holder inspirerende foredrag. Han har også udgivet bogen 'Goddag, det er færdselspolitiet,' der yderligere har styrket hans popularitet.

For ikke at nævne, at Vlado nu er sprunget ud som en TikTok-stjerne sammen med sin søn, som de har oprettet under navnet @Kjatorfel. Deres fælles kanal, @vladolentz, har allerede opnået imponerende næsten 40.000 følgere, selvom de kun har lavet tre videoer indtil videre.

I en af videoerne afslører den folkekære betjent, om han bliver rig af at medvirke i Politijagt, da mange er nysgerrige efter det. Men det ser ikke ud til at være tilfældet.

"Hvad tror du selv? Ligner det her en dyr bil?" siger han i videoen, som du kan se herunder:

For flere af Vlados underholdende videoer kan du trykke her.