Miley Cyrus deler dyb sorg: Jeg har mistet min bedste ven

08/01/2021 11:26

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

” Det har været en ære at være din mor og bedste ven,” – Sådan lyder det i et opslag på Miley Cyrus Instagramprofil, efter hendes hund Mary Jane er død.

Den 28-årige popstjerne og modefigur Miley Cyrus har mistet sin bedste ven. Den historie deler hun på sin Instagramprofil. Der er tale om hendes Pitbull Mary Jane, der efter et års kamp mod kræft måtte give op, og det har ramt den tidligere Disney-stjerne hårdt.

” Hun har reddet mig, hver gang mit hjerte var knust. Samlet mig op igen. At skulle gennem denne smerte uden hendes magiske styrke føles så enormt ensomt,” – Skriver hun i Instagramopslaget, hvor der ligeledes er skrevet en sang til den nu afdøde hund.

Mary Jane og Miley har fulgtes ad i tykt og tyndt siden 2012, da Miley adopterede hunden, og ifølge mediet Daily Mail var det Miley selv, der måtte tage den utroligt svære beslutning at aflive sin bedste ven, efter kræften havde ødelagt hundens livskvalitet.

Hyldestsangen til Mary Jane, der følger med det følelsesladede opslag, skrev Miley selv, i en turbulent tid i sit liv.

”Jeg skrev denne sang flere år tilbage ved et piano i et hus i Malibu, som ikke længere findes. Den handler om min hund Mary Jane, som nu også er væk,”

Miley er dog heldigvis ikke helt alene med sorgen. Sangeren har nemlig en mindre dyrepark i husstanden, med hele seks hunde og tre katte.