Meghan og Harry med tragisk nyhed: En næsten ubærlig sorg

25/11/2020 10:50

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Det verdenskendte og omdiskuterede royale ægtepar, fortæller nu om en forfærdelig tid

Meghan, Hertuginden af Sussex, som hendes titel lyder, har i et indlæg i den store amerikanske avis New York Times, afsløret at parret har været udsat for en forfærdelig oplevelse.

I indlægget kaldet ”The Loses We Share” (Tabene vi deler)fortæller Hertuginden nemlig, at hun under graviditeten oplevede, hvad der nok er en hver kommende mors største frygt, en spontanabort.

Hun skriver i indlægget om selve episoden.

En juli morgen hvor hun var i færd med at skifte ble på ægteparrets etårige søn Archie, da hun pludselig mærkede stærke kramper og smerte i maven. I sådan en grad at hun faldt til gulvet, med den lille dreng i favnen.

Som hun meget rørende og poetisk skriver i indlægget – ”Jeg vidste, mens jeg holdte mit førstefødte barn, at jeg mistede mit andet”

”Så min mands hjerte blive knust”

Efter den forfærdelige hændelse, beskriver Hertuginden den oplevelse det var at side på hospitalet, med den tragiske nyhed.  

”At miste et barn betyder, at man skal bære en næsten ubærlig sorg, som mange oplever, men få taler om. Mens jeg sad i en hospitalsseng og så min mands hjerte blive knust, mens han prøvede at holde de spredte dele af mit, indså jeg, at den eneste måde at begynde at hele er at spørge, 'er du OK?”

Netop det spørgsmål, ”er du ok” svare hun bagefter på, på ægteparrets vegne – ”Det bliver vi”