Megan Fox i gennemsigtig kjole til event: Afslører næsten alt

23/05/2023 12:37

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock.com
Hollywood-skønheden Megan Fox lægger internettet ned i en "gennemsigtig kjole".

Mest læste i dag

Megan Fox og Machine Gun Kelly er stadig det edgy, emo-par, som vi ikke kan få nok af - selv midt i rygterne om brud.

Hollywood-skønheden Megan Fox og rapperen Machine Gun Kelly, med det borgerlige navn Colson Baker, mødte hinanden i 2020, da de begge var med i filmen 'Midnight in the Switchgrass', selvom de ifølge Unilad har udtalt, at de egentlig først mødtes til en fest i Los Angeles, som ingen af dem dog kan huske.

Kort tid efter gjorde de forholdet officielt, og i januar 2022 gik den 33-årige rapper på knæ og friede til sin lidt ældre kæreste - nu forlovede. Hun sagde selvfølgelig "ja", hvilket de fejrede ved at drikke hinandens blod.

I de seneste måneder har der dog svirret rygter om, at kærligheden ikke er helt så blomstrende, som den har været.

Det kan blandt andet skyldes, at de ikke er blevet set sammen til offentlige begivenheder. Men torsdag aften blev parret spottet, da de begge dukkede op til Sports Illustrated Swimsuit's lanceringsevent i New York City, skriver Harper's BAZAAR.

De ankom dog ikke hånd i hånd. I stedet dukkede Machine Gun Kelly alene og sluttede sig til Megan Fox, hvor paparazzier fangede dem, mens de stod sammen og minglede med andre gæster.

Viser formerne frem

Ved eventet imponerede Megan Fox i en sort kjole fra LaQuan Smith, der havde en gennemsigtig overdel og en dyb udskæring.

Et outfit, der sandsynligvis fik de fleste gæster til at tabe kæben. I hvert fald har hun fået sine Instagram-følgere til at savle.

På det sociale medie har hun delt flere billeder fra eventet i New York City, hvor hun ikke overlader noget til fantasien.

Du kan se Instagram-opslaget, der har fået over 2,7 millioner likes, herunder.