Lasse Rimmers hustru indlagt efter flere dage med hjertebanken

12/01/2021 11:12

|

Lukas Jepsen

Arkivfoto: Instagram / Line Hoffmeyer

Mest læste i dag

Den populære komikers hustru, Line Hoffmeyer blev mandag aften indlagt til observation, efter hun flere dage har oplevet hjertebanken.

Og det er ikke uden grund at den 26-årige influencer er blevet kaldt til observation på Skejby Sygehus. Line Hoffmeyer fik nemlig i 2012 en hjertetransplantation, fordi hendes eget hjerte var for stort.

Det er Line Hoffmeyer selv der på sin Instagramkonto har delt nyheden om at hun skulle til observation.

Hun understreger dog, at der er tale om en sikkerhedsforanstaltning og at ” Den irriterende hjertebanken højst sandsynligt ikke er en skid”

” Men for et par timer siden syntes jeg, at det blev træls nok til, at jeg lige ville have garanti fra min hjertelæge på, at alt er godt. Det er trods alt en andens hjerte, så jeg vil jo gerne passe godt på det,” – Skriver hun videre og afslutter sit opslag med:

” Jeg tror sgu det forbliver ved det, og det viser sig med al sandsynlighed i morgen formiddag, at alt er som det skal være, og at jeg simpelthen bare har været i for dårlig form til at komme op af sofaen,”

Lasse Rimmer har ligeledes på sin Instagramprofil delt nyheden, og også han er optimistisk og understreger at indlæggelsen er et spørgsmål om at være sikker på at alt er som det skal være.