Katerina Pitzner sælger ud

25/05/2023 12:41

|

Thea Andersen

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix
Snart er det muligt at få fingrene i en masse lækre sager.

Mest læste i dag

Det er lidt over en uge siden, at Katerina Pitzner, som er kendt fra 'Diamantfamilien' på TV 2, flyttede ind i hendes tomme bolig i Italien kun med én kuffert.

Netop det at flytte udenlands med "så lidt som muligt" har fået hende til at indse noget.

- Efter at være flyttet udenlands med kun en kuffert indser jeg, hvor let jeg føler mig. Jeg har altid været stor tilhænger af at rydde ud og op, og et af mine favoritsteder har alle dage været lossepladsen, hvor man kan blive fri for ophobede/unødvendige genstande, lyder det fra diamantdronningen i et opslag på Instagram.

- Jeg har også altid vidst, at jeg rent faktisk ikke behøver en masse tøj, ting og sager for at være glad. At jeg så rent faktisk HAR (for) meget tøj er en anden sag. Men jeg elsker jeg den FRIHED, jeg nu oplever ved netop IKKE at have så meget - hverken tøj eller ting at skulle forholde mig til, tilføjer hun.

Men nu har hun valgt at skifte lossepladsen ud med et loppemarked for at få ryddet ud i alt hendes tøj.

Så hvis man ønsker at klæde sig som en diamanthandler, så er det altså nu man skal slå til.

- Jeg havde ellers tænkt, at jeg skulle have resten af tøjet ned til Italien i løbet af sommeren, men indser, at jeg kun kommer til at tage udvalgte favoritter med. Så man kan nok forvente et snarligt loppemarked et sted i DK, fortæller Katerina Pitzner.

Hun slutter opslaget med at spørge sine følgere, om de har nogle gode forslag til loppemarkeder i Danmark.

Du kan se hele opslaget herunder.