Karsten og Janni Ree tog en drastisk beslutning: Nu deler parret overraskende nyt

08/10/2023 05:23

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Unger Anthon/Her Og Nu/Ritzau Scanpix
Nu deler parret overraskende nyt i kølvandet på den svære beslutning.

Mest læste i dag

Mens boligmarkedet generelt er i fuld sving og sprudler, er der en ejendom, der ikke oplever den samme interesse: Residens Ree i Vedbæk. På trods af sin beliggenhed med direkte adgang til Øresund og en markant stigning i ejendomsvurderingen er der bemærkelsesværdig stilhed omkring salget af Karsten og Janni Rees luksuriøse villa.

Selvom det ikke er lang tid siden, at Karsten og Janni Ree annoncerede, at deres luksusvilla var til salg, er parret nu tilsyneladende klar til at dele, at der ikke har været nogen betydelige henvendelser den seneste uge. Janni Ree udtrykker sin ærlighed over situationen i samtale med Ekstra Bladet.

Hun tilføjer samtidig, at der ikke vil blive afholdt nogen form for åbent hus-arrangement i forbindelse med salget.

Prisen på villaen forbliver en velbevaret hemmelighed, men ifølge beregninger fra dingeo.dk skulle den aktuelle salgspris ligge omkring 97 millioner kroner. Dette er en stigning fra de 70 millioner kroner, som Karsten Ree betalte for ejendommen tilbage i december 2010.

Den seneste ejendomsvurdering har nået 47.893.000 kroner, hvilket skattemæssigt medfører en månedlig omkostning på lige under 60.000 kroner for at bo i Vedbæklund.

Janni Ree forsikrer dog om, at parret ikke føler sig presset til at sælge:

"Vi tager det helt roligt. Og personligt tager jeg det i Karstens tempo," udtaler hun, med henvisning til sin mands nylige diagnose af demens.